Friday, 20 December 2013

Give away by Orchid Stores

Assalamualaikum[-O<

Hai uolls! ok hari ini ORCHIDSTORES ada buat satu kejutan! It's a give away time!! Ok, yang ini khas kepada bride to be la kan..especially B2B tahun 2014. 

Good news untuk korang dimana korang akan dapat 

500pcs printed paper bag secara percuma!!:-O

Nak tahu macam mana caranya?
Senang je.korang hanya perlu buat >:/:-

  • satu entry mengenai "Give Away by Orchid Stores" 
  •  like fanpage "OrchidStores
  •  tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini. 

Mudah kan?So, apa yang dok ditunggu lagi tuh hoiii.. cepat-cepatlah bikin satu entry pasal Orchid Stores and like fan page Orchid Stores ini untuk dapatkan 500pcs printed paper bag secara percuma!! berbaloi-baloi howkeyy!!

Owh ye! give away ini berakhir sehingga 31 December 2013

Sekian.
XoXo!(*) 

8 comments:

Liza Licha said...

paperbag diorg cantik2 .. suka sgt

Fana Aqim said...

liza: ape tunggu lagi..jom join! :)

Iman L'Feera said...

join . :) http://lfeerafeera.blogspot.com/2013/12/giveaway-by-orchid-stores.html

Ayue Idris said...
This comment has been removed by the author.
Ayue Idris said...

sy join tau fana ('',)

http://mii-and-himm.blogspot.com/2013/12/give-away-by-orchid-stores.html

Jue Azrin said...

http://www.jueazrin.blogspot.com/2013/12/giveaway-by-orchid-stores.html

Rina Ellisa said...

As Salam awak..

Sy join =D

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2013/12/give-away-by-orchid-stores.html

thanks :)

Fana Aqim said...

rina | saya tak boleh view entry awak.. permission denied.. #maklum

 
Images by Freepik