Wednesday, 18 December 2013

Printed white paper bag murah!!

Assalamualaikum[-O<

hai guys!! i got a great news for bride to be kat luar sana!! bagi bride to be yang tercari-cari printed paper bag tuh.. haa meh sini meh..korang boleh like page ORCHIDSTORES dan nikmati Year End Sale!!Memang berbaloi-baloi.. 

Come on!Let's grab our printed paper bag for your event! pm us now!!




Printed white paper bag

100-199pcs=rm0.38
200-399pcs=rm0.33
400-599pcs=rm0.28
600-799pcs=rm0.27
800-999pcs=rm0.25
1000 above =rm0.23

p/s: the price valid until 31 December 2013

Haa..amik kau..white printed paper bag siap print design lagi uolls!!
 ape tunggu lagi?like je page ORCHIDSTORES dan nikmati diskaun hebat ini!! :D/


  

13 comments:

Teena Tna said...

Ala, saya lambat tengok post ni. Majlis akak saya minggu depan & saya dah tempah kat org lain. Harga beg ini memang berbaloi.

Fana Aqim said...

teena : alamak dear.. takpe2, boleh promote kat orang lain .. :p

Siti Asiah said...

cantik le paper bag tu...;)

Siti Asiah said...

cantik le paper bag tu...;)

Siti Asiah said...

cantik le paper bag tu...;)

Fana Aqim said...

siti asiah : kan..boleh la order untuk birthday anak nanti..heee

Liza Licha said...

dear :) alaaa.. licha nk beli next year. sbb tak decide lagi bulan brpa nk khwin.. huhu

Fana Aqim said...

Liza : owh, boleh je dear, book dulu..coz ade jugak customer yang tak tau date lagi..dye order.. tapi design memang tak letak date.. :p

Riska Afrilia (Drizz Gautisha) - Tak Lagi Galau said...

blogwalking kaka fama :D

ajatazis said...

saya nk order blh? majlis saya on 31 mei ni

Afiqah Razaq said...

Hi Assalamualaikum.. hopefully, u read my comment here to inbox me to my email Fee3830@yahoo.com Nak tanye sikit regarding about ur paper bag.. if i request plastic bag..ade ker? hehehe.. and is it available shipping to brunei?

sahibah noor said...

blh ship ke penang...harga sekarang berapa...blh quote ke saya email..sahibahnoor@gmail.com
ada berapa saiz

sahibah noor said...

blh ship ke penang...harga sekarang berapa...blh quote ke saya email..sahibahnoor@gmail.com
ada berapa saiz

 
Images by Freepik