Wednesday, 11 December 2013

VCO hair cream penyelesai masalahku

Assalamualaikum[-O<



Hah!jangan ingat VCO ini dalam bentuk kapsul je tau..dalam bentuk cream pun ada juga..untuk rambut lagi uolls!:-j

Memang tak dinafikan rambut adalah makhota wanita even bertudung pun kalau ada masalah rambut kering, rambut kelemur,gugur..euww!!  mesti kita rasa tak selesa kan.So, here we are penyelesaian kepada rambut yang tak sihat macam aku.Hiks!

Senang!mudah! untuk orang macam aku yang susah nak telan pil besar besar:-& just sapu je cream VCO ini  simple just like A,B,C!:D/

Alhamdulilah hasilnya memang best! sebab product ini bebas dari bahan kimia.Jadi memang sesuai sangat la kan dengan perangai aku yang suka benar tukar-tukar syampu.Kimia dalam syampu yang banyak-banyak tuh pun dah sebati agaknya dengan kulit kepala aku sekaligus merosakkan rambut aku ni!Cis!:-w

Kalau korang nak cuba VCO hair cream ini boleh la beli.Murah pun murah.Berbaloi-baloi...Hiks!


Okla bai.

xoxo!

6 comments:

Bride to be of U-Suf said...

as makan vco jugak tapi yang capsul tu..tak tahu pulak ada cream untuk rambut....mcm nk try je.....ok ke??

Fana Aqim said...

kak as: ok kak.. lembut je rambut.. kalau nak kapsul kita mmg fail nak telan.. hahah..nasib baik ada pemudah cara pakai cream.. hahah..
bau cream ni pon tak busuk..wangi.. :)

Liza Licha said...

wah dh mcm2 range produk dia kan. licha guna VCO yg minyk tu je

Puan Ezy said...

nk beli katne krim ni?

Fana Aqim said...

liza | dulu memang ada minyak.. sekarang dah keluar cream pulak..hehe

Ezy : kat living active ada.. try la.. harga pun murah je :)

iliani syafiqa said...

Assalamualaikum Tuan tanah dan pembaca.. Saya pembekal produk utm 01110692017 Harga RM20 😀

 
Images by Freepik