Wednesday, 15 January 2014

Supir di Bandung

Assalamualaikum[-O<

Holla! people! lately ni ramai pulak yang dok email aku tanya pasal percutian kat Bandung tahun lepas and majority semua bertanyakan tentang supir.Hah! of course la kan, sebab takkan nak pergi negara orang buta tuli je tak tau apa-apa lagi-lagi untuk first timer.So, if korang memerlukan perkhdimatan supir yang ganteng gagah perkasa like Iman..:>

here are he's number!
+62 888-9418-399

Jangan risau, dengan iman ini senang nak deal.In syaa ALLAH dia akan bantu kalau apa-apa yang kita perlukan..

ok people..happy holiday yaa!!:D/
daaaa


xoxo:-*


2 comments:

Yana Libra said...

honeymmon bandung ye fana? :)

iman darmawan tourtravel said...

Please whatsapp
+62-888-9418-399
Untuk booking perkhdimatan...

 
Images by Freepik