Friday, 27 June 2014

Keputusan Exam SPA

Assalamualaikum

Korang ingat tak entri sebelum ini aku ada habaq yang aku ambil exam SPA hari tuh.Hah laa ini, aku nak bagitau yang aku da dapat keputusan exam tuh..and guess what!!!
Aku lulus!!=D><:-P:D/.Syukur Alhamdulilah... memang unexpected! soalan yang dia bagi itu, boleh bagi aku muntah hijau depan PC :-&.Tapi, nasib baiklah atas sokongan dan pertolongan kawan-kawan yang tolong aku masa exam hari itu, thanks kawan-kawan.. i love u all!!!>:D<


Ok, aku tau benda ini dah lama.. tapi aku baru nak update sekarang..Ok fine..:|

So, for now just wait for the interview session.Hadoii la kan apa pulak aku nak prepared for the interview8-|. Jangan gagap sudah.. :-S. Tapi In syaa ALLAH all is well! [-O<

Hah! lagi satu, aku baru bukak account Nuffnang aku tadi..and Nuffanng dah bertukar wajah!!! pergh tip top kebabomm! superb.. nice! more user friendly. I loike..:-j and Alhamdulilah once again sebab walaupun aku dah lama tak update blog Nuffnang tetap bagi aku campaign.. thanks Nuffnang!! :x


Hah! cer la tengok account nuffnang korang. Mesti ohsem punyaa:)>-

Oklah bai!@};-

7 comments:

Ezy Loy said...

tahniah2!
=)

S. Faezah said...

tahniah! good luck interview nanti :)

Fana Aqim said...

Ezy Loy | thanks dear..

S.faezah | Insyaa ALLAH.. thanks dear..

okshop said...

good luck . my friend... LOL.

Ayue Idris said...

fanaaaaaaaa....ssh ek exam? share la tips plishh......risau ni sbb xtau sgt pengetahuan am tu :(

Fana Aqim said...

haha..rilex.. pengetahuan am tuh memang meliputi semua tapi ada juga soalan yang berkaitan dengan bidang jawatan tuh so, kena standby..yang lain-lain pasal isu semasa tak kira sukan, negara or lain2.

soalan penyelesaian masalah dia pulak memang agak mencabar sikit.apa-apa pun sediakan kertas kosong dan calculator depan pc nanti k.. hehe.. gud luck ayu! :)

Ayue Idris said...

tq fanaaaaa...mmg kne standby org kiri kanan ek? hahah..

 
Images by Freepik