Thursday, 17 July 2014

Temuduga SPA

Assalamualaikum [-O<
&
Salam Ramadhan[-O<

Hari isnin hari tuh aku dapat email dari SPA untuk panggilan temuduga..

uwaaa..pengsan sekejap8-}

Setelah beberapa tahun aku apply jawatan kat SPA ini akhirnya sangkut juga.Walaupun baru peringkat interview,aku rasa itupun dah memadai, tapi kalau sangkut untuk jawatan tuh apa salahnya..rezeki..InsyaaALLAH..aminn.. [-O<

Bila dah dapat ini, mula lah tak keruan aku dibuatnya..elok-elok baru nak fefeeling mood hari raya..:D/terus jatuh pergi ke mood seriau:-S sebab interview nya lepas raya! hadoii.Apa yang lebih seriau pada aku,bila aku baca balik email itu, then aku nampak Pengerusi Lembaga Temu Duga!! Omaii..adakah beliau yang akan interview aku nanti???#:-SSiapa-siapa yang tahu please share kat aku.Al-maklum aku tak pernah lagi interview SPA ini, So.. aku kena selidik juga siapa yang akan interview aku nanti. Pleassssseee help me kawan-kawan:((.Bila mak-mak datin ini seriau sikit aku rasa..:-S

Oh ye! ada siapa-siapa lagi yang dapat interview SPA ini?meh la share dengan aku apa yang korang study.Kalau position yang sama lagi baguihh boleh sharing-sharing and caring-caring uolls! hiks;))
Pada yang lain-lain tu, doakan aku dipermudahkan urusan ye and dapat jawatan ini sekali..hee InsyaaALLAH aminn..

Ok daa..

4 comments:

fadhil eda said...

done follow sini

Teena Tna said...

All the best ye!
Selamat hari raya aidilfitri :)

S. Faezah said...

hope rezeki awak. :)

Anonymous said...

Assalamualaikum!

You are soooo young, I went for my SPA exam waaaay in 2006 :p

Come visit my blog. I write mostly about my 2 growing kids and my home business. time freedom, financial freedom

 
Images by Freepik