Monday, 16 March 2015

Bawal Power Sempoi @ Cyberjaya Sports Arena

Assalamualaikum

Lunch time!!
Ok set on 1.00 p.m  o'clock kita serbu sama ini tempat haa.. :>
Bawal Power Sempoi!
Fuhh..memang power gilaah la..=D>

Gerai ini hanya menyediakan 3 set makan sahaja.Set Ikan bawal, Set Sotong dan Set Ikan keli.Semuanya digoreng berempah.Tapi yang paling favourite haruslah sotong:>.Tapi ini tidak bermakna suamiku encik sotong okayy[-X

Tengok tuh, ikan keli.. fuhh... #:-S 
Ayat saje je nak bagi korang terliuq!;))

Haa..inilah pilihan aku sotong goreng rempah! tip toplagi-lagi ada sambal belacan.. memang win!

Berpeluh-peluh makan dibuatnya..#:-S.Mana taknya memang fresh baru angkat dari kuali.. =P~
Ok2 bawak bertenang aku tahu korang gelisah and tak menyabar nak tau kedai ini kat mana kan...Baiklah bagi yang nak try korang boleh ke Cyberjaya Sports Arena. Haa.. kat situ je tempatnya.. So, apa tunggu lagi..cargass ok.

Oklah nak sambung buat kerja.. kenyang benauu dah ni.. (:|

Daaaa... 

4 comments:

Miss N said...

Dia mmg serve lunch je ye? Waaa..esok leh pegi. Harap2 mlm ni tak terberanak lg.

Fana Aqim said...

Haah lunch saje.. yeahh!! baby dalam perot nak makan leteww.. hiks.

Anonymous said...

Sabtu ahad dia bukak tak eh?

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

 
Images by Freepik