Friday, 20 January 2012

Cinta itu perisa apa?

Assalamualaikum[-O<

Yeah!!baucer buku dah dapat!!Erk?opps, sorry sebenarnya bukan aku lah kan yang dapat tapi housemate aku;)).Bila dah dapat tuh, semalam kitaorang terjahlah MPH dalam Jusco tuh..fuhh, bila dah masuk tuh dia blurr nak beli buku apa ek??:-/.Baucer dapat RM200 buku engineering pulak mahal-mahal belaka.Boleh cecah RM400 pun ada untuk satu-satu buku:-SS.Haiyaa..Bila dah semakin tinggi level education maka semakin tinggi juga lah harga buku..juling mata dibuatnya8-|.Tapi tak apalah, baucer yang dia dapat tuh, dia gunakan untuk beli stationery, kamus, buku motivasi dan tak lupa juga buku asas fardhu ain**ilmu akhirat pun kita kena belajar juga and apa yang lebih best lagi!!aku dapat buku novel...;)) housemate aku belanja.."hah!cepatlah pilih satu, aku belanja..:-"


Hah, cepat-cepatlah aku grab buku novel yang ini! 



Tadaaaaaa..


Tak surelah best or tak..bila bace sinopsis belakang macam best!argh..baca dulu baru judge oke! 


Korang dah guna boucer??Jangan beli buku bukan-bukan pulak ok![-X


Click sini dan sini 


Selamat membaca ye;)) 

11 comments:

liyana said...

bestnye dapat buku free :)

ANA D said...

dah gune boucer..best x cite nih??

Fana | Aqim said...

liyana | bende free mesti best..haha

ana| blom bace lagi :( cuti weekand nih baru nak bace ;))

Masz Sidek said...

byk komen yg sy baca tentang novel ni... kata best...

Tp sy belum sempat nak beli atau baca novel ni... huhuhu

daty said...

wahh , best aaa dpt buku free :) pinjammm bole ? :P

Fana | Aqim said...

Masz| yeke??huhu..takpe..akan ku habiskan juga baca..huhu

daty | boleh je :)

e4ezzati said...

ada lagi rm50 baucer. tak tahu nak guna beli ape. ehehe

fieyona raias said...

macam best :)

done follow here, jom hit back
infieyonashoe.blogspot.com

LynnDamya said...

wahh, dpt novel free yek, :p meh tgk sy beli ape pulak utk voucher tu :p

http://lynndamya.blogspot.com/2012/01/cara-aku-habiskan-voucher-rm200.html

Aini Azman said...

hahah aini pun dah guna rm50 beli tafsir smlam,.=p

LaLa said...

da guna sekeping, ada 3 lagi...
ingt nak beli novel gak :D

 
Images by Freepik