Tuesday, 3 January 2012

Free shout box baru

Assalamualaikum[-O<

Cuti punya pasal, so aku agak patah kaki lah coz tak jenguk blog aku;)).Bila dah naik kerja ini, aikk??apa pasal shout box aku pelik semacam?virus ka??:-/.shout box korang ada tak macam ini?
Hah!Maknanya...shout box free dah tak ada lagi!!:((.Ialah, benda free kan, bila-bila masa je boleh ditarik balik:(.

Tapi....

Aku dah jumpa solutionnya;)).Aku da dapat shout box baru yang lebih handsome!!:>.Cer tengok aku punya shout box kat tepi tuh...Kan?lawo kan?;)).

Korang nak tak?;)).Ok senang je, korang daftar je kat fibox.Hah, nanti dapat lah macam aku punya shout box tuh;))

babai@};-

 
Images by Freepik