Tuesday, 20 March 2012

Pencarian baju nikah

Assalamualaikum[-O<



Hola guys!sorry coz dah lama gila tak update blog.Tengok!traffic aku pun semakin berkurang dah:(.Korang dah lupa kat aku ke?sob..sob..:(.Tak apalah, lepas nih, aku akan gigihkan diri untuk menulis sesuatu buat bacaan korang:D.Semoga berjaya Fana!:)>-**ber-monolog

Baiklah, mungkin selepas ini aku akan banyak bercerita mengenai hal-hal perkahwinan memandangkan tak lama lagi aku pun akan menamatkan zaman bujang.:.Dalam entri yang lepas, aku ada menulis mengenai warna tema bagi perkahwinan!Well, sampai sekarang aku still lagi confused untuk memilih warna tema majlis aku nanti!Any suggestion guys?:-/.

Ermm, bila dah buat list baru la aku sedar nak kahwin nih sangat lah rumit..ialah, nak membina sebuah rumah tangga mestilah nak kena ada resepi yang bagus dan baik kan and aku percaya semua orang nak wedding dia berjalan dengan sempurna..:D/termasuklah aku!Heeee:D.Tapi apa-apa pun, aku sangat la berharap dapat menjauhkan diri dari amalan MEMBAZIR[-O<.So,peranan korang kat sini.. selalu-selalu lah remind kan aku oke!;;)and bantu-bantu lah aku dalam merealisasikan majlis aku nanti ye especially ex brides>:D<

So, first of all aku nak start dengan mencari kain baju nikah.Tapi, before nak beli kain..aku kena lah juga tahu design yang aku nak:-/..and siapa pulak yang nak jahit baju aku nanti:-/..So?any suggestion guys?:-/.Ermm..kalau korang tahu and pernah ada experience sudi-sudi la share kan disini ye bab tailor tuh exspecially area johor coz aku duduk  johor:D.Oklah, jom kita cuci-cuci mata tengok design baju nikah yang ohsem!:x  




 Baju Nikah Farah nih pun cantik juga kan..

 
Farah Lee also sangat gojes dengan baju nih! 

Apa-apa pun semua memang gojes lah..sangat cantik..:x.Macam mana lah agaknya rupa aku bila pakai baju cam gini ye:Ok!Mood berangan mak jemah sudah datang!Baik aku beredar dulu;))

Apa-apa pun untuk baju nikah aku prefer dengan design seperti di atas nih;)).Simple and nice! betol tak?

Sebelum itu,Jom dengar JOHARA DI ERA! click kat sini ye


6 comments:

LiNda said...

pening kan manage nak kawin ni, kite pon nagh survey persiapan pertunangan ni..:) btw, baju nikah farah tu sgt cntik

Liza Razak said...

baju nikah farah AF tu sgt cantik..kalau awak buat design macam tuh mesti gojes :)

cik Kartun said...

woww.. bnyak nye pilihan..
rmbang mata kan??
hehehe..

cik Kartun said...

woww.. bnyak nye pilihan..
rmbang mata kan??
hehehe..

Ana Farhana said...

cantek2.. tp nk pkai yg x loose.. ngehehe ^^

izan mama mia said...

pilih betul2 bj pengantin...kenangan seumur hidup tuu..pilihlah yang selesa paling penting sopan..heheh..slmt buat persiapan kawin..jgn pening2 kepala tau..

 
Images by Freepik