Thursday, 30 August 2012

Teaser :Baju nikah

Assalamualaikum[-O<
Lepas satu,satu benda yang nak kena settle..and now it's time for outfit aku=D>..Hooreeeyyy!!<:-P baju nikah aku dah siap dijahit..:>.meh tunjuk teaser sikit>:/
Tadaaa..inilah dia..>:D<.Suka kott, bila tengok baju aku tergantung kat kedai nyonya tuh.Nampak-nampak je, terus aku jerit Eh!auntie!tuh baju saya ke??*korang nampak tak excited aku;)) 

Agak efisyen jugak la nyonya nih, sebab aku hantar kain nikah kat dia, lagi seminggu nak raya and guest what?before raya dia dah call cakap baju aku dah siap!Omaii:-O tangkas setangkas bola tangkis nyonya nih:-?.Masa tuh, aku dah seriauuuu:-SS dia buat cincai-cincai je sebab aku expect time raya kan banyak tempahan takut nanti dia membabi buta-buta je potong kain aku senget-senget.Aku pun dah pesan suruh dia buat lambat-lambat pun tak apa sebab aku bukan nak pakai raya.Tapi dia degil juga!tak dengar kata nyonya nih..cett!:-w.Nasib baik baju aku tak jadi bubur caca..eh!caca merba..suspen je nyonya nih tauu:-j.

Oklah ok..now aku kena go for the next step hunting for manik and gigih untuk DIY sendiri.Teror tak terror la kan aku kena juga buat..kalau tak.. nak suruh sapa lagi, melainkan my mom jelah kan..hehe:D.

Oklah see you guys on the next episod*budget macam rancangan tv pulak lah kan..nyampah nyah!:-j

19 comments:

pelangi chenta said...

nampak cantik

Fana | Aqim said...

pelangi : nampak je cantik..tapi tak taulah lagi bila dah kena penangan fana jadi camne pulak..hehe

iedaurora said...

teaser pun dah gorges dear ^-^

LotsofloveMia said...

singgah dan follow...
semoga semua berjln lancar.. :)

Sop said...

cantik cam ner.. pastikan tutup aurat.. hehehe
cantik baju pengantin tu

Fana | Aqim said...

ieda : alhamdulilah..thanks gugurl!

sop :InsyaAllah, i will make sure that! :) thanks for reminding me :)

lotsolove : InsyaAllah, wish me the best dear :)

Hanamiko Sakura said...

wahhh.. glamous u.. hehe

InaYusoff said...

cantik..

simple tapi nampak cantik..

itu belum tambah manik segala bagai lagi kan..

:)

Fana | Aqim said...

ina | omaii cantik ke..nebes pulak bila nak tambah manik nanti takut jadi tak cantik..hehe

lynenotsocute said...

simple n nice..like it!

Fana | Aqim said...

lynenotsocute | owh thanks gugurl! :)

BIE said...

yeaay.. happy nya bila 1persatu persiapan dah siap kn?

good luck my dear.. :)

Fana | Aqim said...

bie : fuhh..memang lega habiissss!! huhu..gud luck to bie jugak ! :)

LiNda said...

cntik..dah tmbah manik2 nnti mesti gojes..;)

Fana | Aqim said...

linda | seriau..agaga..takut jadi tak cantik..sobs :(

shizansyafik said...

cantik... tambah beading mesti gorgeousss laa

lynndAmya said...

soo nice lah baju tu :D sy ada buat handmade wedding pillow 1 set..boleh request warna dan nk tulis apa..kot2 awak nk order ke, bgtau lah sy ye :) tp sy buat yg simple2 tau,bukan yg trend manik2 tu..hehe thank Q..nt bile dh pakai baju tu, sila update lagi ye, hehe :D

Yana Libra said...

wah..cantiklah~ :)

kiranya hiasan labuci, manik2 semua fana wat sendiri ye??

Mawar said...

CLASSIC. love it!

 
Images by Freepik