Monday, 10 September 2012

Tempahan bunga

Assalamualaikum[-O<

Sesibuk-sibuk aku siapkan apa yang patut untuk wedding sendiri tetibe ada order dari kawan office aku nak aku buatkan bunga untuk pelamin adik dia this week.Mak aihh, sempat ke?:-O .Terkebil-kebil jugak la aku dibuatnya..nasib tak banyak..kalau banyak mau lembam mata aku@-)...
Oleh sebab aku lupa and seriously lupa nak snap gambar..maka tak adalah gambar yang aku boleh tunjuk korang..;)) cuma ini saja yang mampu aku snap..sorry ye^:)^



Hah!pada korang yang nak order bunga ini dengan aku boleh la kiranya korang email aku di alamat :
fana_akim@yahoo.com
p/s: kalau nak aku post sample pun boleh juga..email je oke;))

12 comments:

Anis aka Mama Mila said...
This comment has been removed by the author.
fana.akim said...

boleh..:) bisa saja dong..hehe

Anis aka Mama Mila said...

Nak tempah la Fana... tak larat nk buat sbb mcm nk banyak hehe... fana email kt boleh? sitijamilahaliman@gmail.com hihi

fana.akim said...

owh boleh2..nanti fana email oke :)

Cik Puan Tqah said...

wa..besh2.. xpasal leh topup duet kawen kann

fana.akim said...

cik tqah!absolutely right dear..huhu

LiNda said...

ala fana, npe x snap pic. huhu tp dr pic yg ade tu nmpak sgt cntik la bunga tu. Actually bunga tu utk hiasan ke fana? nmpak cntik la wane putih

fana.akim said...

tuh la..lupe la linda..huhu..
ermm, bunga nih untuk hiasan pelamin boleh, hiasa tangga boleh..macam2 bolehh..huhu..:)

Liyana Anuar said...

wah..leh wat bisnes lagi eh~ :)

pijut said...

xdak tutorial ke? hehehe :-)

chil&zam said...

pakai creepe paper kan...?

fana.akim said...

chil | haah..pakai creep paper je..:) nak tempah ke?huhu

 
Images by Freepik