Monday, 24 September 2012

Dream Veil Contest V2.0

Assalamualaikum[-O<




"SIMPLE AND STYLE"
*pic credit :mycutemoment
waaa..gojes kan! Well, aku sebenarnya menjoinkan diri dalam GIVE AWAY CONTEST BY ADRIA COTTAGE! 
Contest nih senang je and memang dialu-alukan sangat kepada bakal-bakal perantin kat luar sana!Hadiah nya pun emmmmm..memang lumayannn!!=P~.

Syarat-syarat penyertaan; 
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal pengantin
  3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
  4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. (No need essay)
  5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada adriacottage.blogspot.com
Simple present tense betul la contest nih kan..betul tak??tak payah nak berjela-jela karang essay!;))
Hah!hadiah yang ditawarkan pulak opkos laa lumayann untuk bride to be kan..:-j
1. Tempat pertama  – 1 exclusive veil  as per your request.
2. Tempat kedua – 1 hadiah misteri dari kami (Wedding stuff jgk)

#Bagi menyempurnakan syarat-syarat pertandingan diatas nih, aku tembak!dusshh![-X eh! tag la...Hah!aku tag dua orang bride to be yang bertuah..iaitu..:D/

1.Alyn 

Pada yang lain-lain tuh, apa lagi meh laju-laju google veil idaman korang and join contest nih..kalau menang kan dah untung..betul tak?;))

5 comments:

Fainie said...

thx dear

Fana | Aqim said...

most of welcome :)

Alyn said...

Fana! Alamak br bc. Bila tarikh tutup nii. Alyn kat kampung tgh public health. xdpt nk update blog. :( Mintak2 smpt. selasa dpn br blik. Anywayy tq dear for tagging :)

Alyn said...

Fana! Alamak br bc. Bila tarikh tutup nii. Alyn kat kampung tgh public health. xdpt nk update blog. :( Mintak2 smpt. selasa dpn br blik. Anywayy tq dear for tagging :)

Alyn said...

Fana! Alamak br bc. Bila tarikh tutup nii. Alyn kat kampung tgh public health. xdpt nk update blog. :( Mintak2 smpt. selasa dpn br blik. Anywayy tq dear for tagging :)

 
Images by Freepik