Tuesday, 30 October 2012

Kronologi Oktober

Assalamualaikum[-O<

Sedikit perkembangan untuk hari ini  setelah sekian lama aku tak menulis apa-apa kat sini..hee:D..Aku memang busy sesangat sangat busy okayy!:-B.

So, let's begin..:D/

14.10.2012

Adik aku konvo kat PICC,Putrajaya.Cuti aku dah lah tengah sempot..kena pulak konvo hari ahad..adoii..Takpelah, bukan selalu naik pentas amik scroll kan..:xBermalam pada sabtu malam ahad.After  selesai majlis konvo terus lari balik Johor#:-S

Okay!tahniah ye adik! >:D<



Bos aku cuti, so aku pun memanfaatkan cuti beliau dengan buat lawatan tak rasmi dengan kawan-kawan aku kat library baru kami.Al-maklumlah..belum pernah tengok lagi..semua BOS BESAR je yang pergi tengok.BOS KECIK macam kitaorang nih tak dapek der nak tengok.So!this is the time>:).Bak kata bos aku, department  confirm pindah..tapi staff tak tau lagi pindah or tak..:|

27.10.2012
Hari Raya haji kedua aku pi melancong ke BAHAU.Korang nampak tak tulisan block BAHAU kat situ??terkejar-kejar  tau aku snap sebab mak aku pecut nak kejar lampu hijau..:|.Harap korang hargai usaha aku nak bagi nampak tulisan block tuh..hehe;;).

Ini adalah 2nd time aku pergi kampung future laki aku*sorry kasar bahasa.Ok aku betulkan ye  bakal suami!:D.*baru sedap sikit baca. Bapak gila jauh..ke depan sikit nampak signboard simpang pertang..kat depan nampak lagi..depan sikit lagi nampak lagi..aiyooo..entah yang ke berapa nampak akhirnya nampak juga kau wahai signboard Simpang durian, itu pun entah yang keberapa kali signboard daa..Nasib baik bakal suami sanggup jadi tourist guide..;;)

Sampai je terus makan.Ok, rendang sedap yang diperbesarkan oleh bakal suami memang betul tak tipu sedap.Aku rasa pun sedap.Pandai bakal mak mertua aku masak.Memang nasibla dapat bakal menantu yang tak pandai masak macam aku..:-S.
Ohw ye..lupa nak wish kat korang..Selamat Hari Raya AidilAdha>:D<

29.10.2012
Ok, ini cerita semalam.Balik kerja aku tengok dalam bilik ada frame ini..Dalam hati memang suka:D sebab satu perkara untuk wedding aku selesai.Thanks to my mum yang sudi ambikkan frame nih.Sayang mak sesanatt >:D<.

Oke, banyak lagi yang kena settle..semakin hari semakin dekat dengan tarikh sebenar..omaii..nebes ii:-S.

Okay la bai>:D<


11 comments:

shizansyafik said...

yang frame tu guestbook eh??

CikNana said...

bila kahwinnya nie?

Fana | Aqim said...

shizan | haah utk guest book :p..hehe

nana | Rahsiaaa..hahaha..nanti fana gtau ea.. :p

LiNda said...

suke guestbook style nih..cantik..;)

Fana | Aqim said...

time kasih linda :)

aReLaN said...

ala...cepat la gitau tarikh nye.senang nak tengok schedule.hehehe..saya takde guestbook pon. :P

Fana | Aqim said...

amboi..bukan main semangat lagi ko ye arelan..hahaha.Alah, guestbook nih aku wat csi je..kalau buat buku kang memang ke laut la jawabnye buku tuh lame2 aku simpan berkepok dalam almari..hehe

Tomadicci said...

ble majlisnyer....

Fana | Aqim said...

esok majlisnye..kikiki..:p

mizerni said...

wah..patutla diam je semenjak ni..
oo nanti sekampung la ko dgn jijah..

Fana | Aqim said...

hahah..haah la kan..sekampong la ngan jijah nampaknye..hahaha

 
Images by Freepik