Tuesday, 9 October 2012

Surat tukar tempat bertugas

Assalamualaikum

Huarghhh, lamanya tak update blog..(:|Dalam masa yang tinggal beberapa minit nak balik nih, aku just nak inform yang aku dah submit dah pun surat  tukar tempat bertugas dengan pendaftar jabatan aku.Fuhh, dup dap juga dibuatnya.Bukannya apa, gabra dibuatnya nak jumpa dengan ketua jabatan nak mintak approval:-SS.Haish, yang pendaftar aku tuh, rilex rilex je orangnya..boleh main sep sep mie mie lagi..takda hal punye la kan dia tuh..sporting habisss:-j

Ok, lepas satu satu selesai..alhamdulilah, sekarang nih tinggal tunggu and tunggu je.Hope ada lah peluang nak dekat dengan suami kan..kan..kan;;).Telinga aku nih, dah naik koyak, bernanah juga la dengar tunang aku membebel bila nak buat surat, bila nak buat surat..and now...nah!hamik kauu..>:).Oppss!terkasar bahasa pula..heee:D.Aku dah submit dah pun.Harap ada la rezeki aku..^:)^

4 comments:

nana kamarul said...

InshaAllah dapat tukar. Aminnnn :)

LiNda said...

Insyaallah ade rezeki nk bertukar. semoga semuanye dipermudahkan :)

pelangi chenta said...

semoga ia dipermudahkan.sy pun ada cadangan nak tukar dekat dgn tunang skrg.tapi surat xhantar lagii tunggu kerja selesai.hope urusan kita nak pindah dipermudahkan.amin

Yana Libra said...

insya'Allah~ :)

 
Images by Freepik