Thursday, 13 December 2012

Extra moist choc cake

Assalamualaikum[-O<

 Memang sangat heaven okeh:x dapat makan kek choc yang sangat super duper moist nih!!.
=P~=P~=P~
Sekali makan memang nak lagi..
menyelerakan..kan..kan..

And now!! i have 5 extra moist choc cake!!
1 aku punye..1 lagi aku punye..1 lagi aku punye..1 lagi aku punye..
and 1 more lagi...:-/siapa nak?:-/
seriously rasa cake ini memang ohsem.
Dah rasa, memang termimpi-mimpi dibuatnya,lagi la kalau makan sambil pejam-pejam mata gitu..=P~
*ayat bagi korang jeles..huhu:-j
Argh! ok la nak sambung makan kek choc nih sementara nak tunggu orang present KIK ni;))

5 comments:

cik mah said...

nk!!!!!!!sedapnyer..hari tu pun cik mah ade makan..sedap sngt....

aku HaniAsyira said...

mmg ohsem lah tgk kek tu

Aesya Zealous said...

ahhh sedapnyeeeee..

jgn mkn bebyk. nnt kencing manis. hehhh

Alyn said...

jelesnyeeee!bak satu fana :P

Mustaqim Zahid said...

Wow.. Terbaek ni fana.. I lile

 
Images by Freepik