Wednesday, 12 December 2012

Still counting

Assalamualaikum[-O<

Ahaaa..chop!chop!jangan lari..
anda berada di zon yang betul..still author yang sama Fana Aqim:D

At last!! i make it=D>..ingat senang nak tukar-tukar banner bagai nih..:-wmemerah otak juga tau..nak setting itu, setting ini.Lain la korang yang dah expert setiap hari boleh tukar template...Aku setahun sekali nak tukar template blog nih pun belum tentu tau..:((.Sedih gila tengok blog aku old school.Seriously memang membuak-buak cemburu aku tengok blog korang yang super duper cun melecun[-).

Hari ini, kalau korang terperasan ramai bebeno orang yang update kat fb,twitter, blog pasal 12.12.12.Tapi sekarang ini aku nak cerita pasal tahun depan iaitu 2013/:).Hah!amik kau..advanced bebeno nak story pasal tahun depan.Korang nampak tak excited aku nih??:-w

Mengikut perkiraan jari jemari aku, genap 50 hari sahaja lagi untuk aku tamatkan zaman keremajaan aku nih..auww gitu:-j.Ermm,persiapan semua alhamdulilah semakin lancar..walaupun agak kelembapan untuk aku buat semuanya8-|.

Takpa, make it slowly ..kan..kan..kan..
Doakan yang terbaik ye kawan-kawan semua.



6 comments:

nana kamarul said...

Tamat zaman keremajaan? Cheeeewah! All the best for 2013! Hehehe. Awal nau wish. HAHAHA!

LiNda said...

dah xlame dah tu fana, kejap je mase berlalu kan. semoga semuanye berjalan lancar :)

Shizan Syafik said...

awak cantik.. :)

Mizz ErMa said...

wah, lg 50 hari? da x lama la tu..misti xcited kan..hehe

Fana | Aqim said...

nana | haha..tersangatlah kan awal..anyway thanks dear :p

Linda | erk..tau takpe..adess..resah gelisah dibuatnye..

Shizan | erk??time kasih dear..awak cantik jugak ;;)

Mizz erma | excited takde..risau ade la nih..blh tak cam tuh ek?huhu

♥ Puan Chacha said...

heee mesti berdebar kan... just take it easy n enjoy the moment okey dear...

 
Images by Freepik