Wednesday, 26 December 2012

Birthday 2012

Assalamualaikum[-O<

Happy Birthday to me!!!

Oh oke!now on 24 Dec 2012 umur aku dah genap masuk 24 tahun.>:D<
Baru nak 24 tahun ok..;;).
Tahun ini juga last aku bujang! tahun depan InsyaAllah dah tak bujang lagi..hikss!;)).
Haa nanti boleh la aku mengepoww dia makan sedap-sedap.haha>:).Memang ku simpan jelah selama ini kan tunggu masa bila nak pauu:)).al-maklumla long distance relationship kan..tak ada la masa sangat nak berdua-duaan gitu..opps!! syaitoonn..syaitoonn[-X>:)..

Oklah aku doakan semoga diri aku mendapat keberkatan dari segi umur, rezeki, hidup dan  lain-lain lagi..Amin..
#eh! macam syok sendiri la pulak wish kat diri sendiri kan..;))

Ok la bai!

9 comments:

fatehamohamed said...

wahhhh..heppi beday fanaa..mmg ujung3 ni..mude lagi gitu..heeee:))

noorliana zamri said...

happy besday....

abah khalisha said...

Happy birthday..dulu ambik apa ye record ke lib?lupa plak

Eza Boom Boom :) said...

sanah helwah, doakan awak yang baik2.. Insya ALLAH :)

Fana | Aqim said...

fateha | haha..tau takpe..terasa diriku begitu muda...bahahah

liana | thank you gugurl!

abah | thanks abah! amik library lew abah..huhu

Eza | aminn..thanks gugurl! :)

bintanghati said...

hai dear fana:... heppy belated besday ..

Fana | Aqim said...

Bintang hati| thankiuuu gugurl! :)

Mustaqim Zahid said...

Hepy bufday...

abah khalisha said...

So kt UTM keje kat library lah ye

 
Images by Freepik