Thursday, 3 January 2013

Hand Bouquet for freeee

Assalamualaikum[-O<

Wow!!Hand Bouquet for free??:-Osiapa la yang taknak kan:>..hehe..well, aku dapat ini pun gara-gara aku masuk on the spot GA from Mrs Nelly Bouquet:D/.

Aku dapat tahu GA ini pun daripada cik Orked Violet..nak sayang sya lebih la camni..>:D<;)) .Seriusly on the spot betul..pap pap pap terus bukak link Mrs Nelly tuh.At first, frust jugaklah kan..sebab Nelly nak 5 follower yang terawal but then degil punya pasal kan..aku pun follow jelah and automatic jadi follower yang ke-6L-).Tak sangka pula Mrs Nelly nak bagi aku juga hadiah HB sebab jadi follower dia..Well, lucky number six!!<:-P<:-P..Hoorey!!!!
Nak tahu macam mana HB aku nanti?ok yang itu korang kena tunggu Nelly post kat aku ye..hiks!;)) tak sabarnyaaaaa>:D<

Pada B2B jangan kecewa dulu..korang boleh juga order direct pada Mrs Nelly kita ni.Jangan segan jangan malu,Mrs Nelly ni pun baru lagi dalam industri ini so, why not kita support dia kan..kan..:)>-.Korang explore je Mrs Nelly Bouquet and like page Facebook MNB.

Tata;))

6 comments:

Mizz ErMa said...

wah, lucky betul lah tuan belog nih..misti cantik kan bunga tgn tu..

Fana | Aqim said...

huhu..toceh..toceh..same2 kite tunggu ye..hiks!

CIK PIA said...

yeahh.. me too..lucky 8.... xsangka kan..

syafiqakarim said...

tahniah ye
hihi

Alyn said...

X sempat ! Haha confirm lah kan x sempat. ni lah akibat bukak blog setaun sekali wuwuwuw

Fana | Aqim said...

Cik Pia | hoorey!!same dapat..hehe

syafiq | thanks buddy :)

Alyn | haa tuh la..lame dah alyn tak update..sobs..:(

 
Images by Freepik