Friday, 4 January 2013

Inai

Assalamualaikum[-O<


 Cantik?yes!! ;))memang cantik..tapi macam mana pulak dengan yang ini..:>

Apa benda nih:((:((:((.Seriau la pulak aku tengok8-X..ngeri pun ada:-S

Aku jumpa picture ni kat facebook..seriously memang meremang aku tengok..:-S.
So, picture ini secara tak langsung boleh jadi pengajaran kat aku..jangan nak pandai-pandai taram je inai kat tangan ok!L-).Tak lupa pada B2B yang lain pun sama!beringat-ingat ok kawan-kawanL-)
*TAKMO PAKAI BLACK HENNA!!

Well, time aku nanti..aku nak taram inai  letak kat hujung-hujung jari aku ni je..biar nampak lentik gitu..auww:-j
Alaa..macam gambar kat bawah ini...
Hah..cantik kan..so simple dimple kapadia..hehe;)).

Tapi..nak pakai inai daun ke inai serbuk ek?mana lagi rare color dia and senang nak pakai?
pendapat please...:-<

11 comments:

Yana Khai said...

KO PAKAI KALER PENSEL JE...JIMAT PON JIMAT...HAHAHA...

PADE AK YG BIASE JE BR NAMPAK TRADISI NYE... PAKAI INAI DAUN ITS BETTER TP ZAMAN SKRG SUSAH NK CARIK POKOK INAI MELAINKAN KAT BLKG UMAH NENEK AK...HAHAHA.... KO PAKAI JE SERBUK.. TP CARIK YG BRAND OK SKIT...TKT KANG INAI PTTNYE WANE MERAH KANG KO PNYE INAI WANE ITAM DA JADI KELAIN... HAHAHAA... ORG KATE SAKIT KULIT LA PLAK NNT...KAKAKAKAKA...

IM HAPPY FOR YOU :)

Fana | Aqim said...

Pergh..serious bagi pendapat benar ko nih..haha..aku plan nak pakai inai daun gak..tapi mana nak cari inai daun lah nih..adess.kat belakang umah nenek ko ada ke?hah!! bak la maii..
p/s: bagi menggelakkan inai aku hitam kan bak kata ko sakit kulit..apa kata ko mai rumah aku pakaikan aku..so suweeett.. ahakz!

Reiko Masashi said...

nk selamat lbh baik ikut sunnah je..xplu nk ikut trend,lantak la org ckp kolot ke asalkan dri kta slamat yang penting ke redhaan dri Allah :)

Fana | Aqim said...

rieko | yup betul tuh..dah terang2 selamat kan..hee :)

Shizan Syafik said...

inai daun.. takut inai serbuk ni tak kena bancuh, oren jadinya+cair..

Alyn said...

Pakai inai daun best fana, lepastu nak bagi warna dia merah letak minyak cap kapak or limau nipis perah atas tu. Insha Allah merah menyala ! hehehe.

aReLaN said...

tak tau la pasal inai ni tapi yang my wife pakai macam inai daun. dah dekat dua bulan still merah.hehehe

Yana Libra said...

wah...pakai inai daun lah kalau camtu..kalo ikut dr komen arelan yg baru bernikah tu..huhu~ :)

orked violet @ SYA said...

eee..boLeh jadik cm2 ker?? seram nye.. hoho

tp inai itam mmg wujud pon.. ade stgh org suke inai itam. terpuLang La..hoho

Fainie said...

ui...ngerinye inai timbul2 tu..

Fana | Aqim said...

Shizan | ermm..betul jugak kan..kne gagah diri nk cari inai daun nih..adehh

alyn | wah..gud tips!! boleh cuba nih..thanks dear :)

arelan | inai daun mmg tahan lama berbanding dgn inai serbuk or lain2

yana | haha..tuh penagalaman tuh dr org yg dah kahwin..~~wink~~

sya | boleh la kott..ngeri je kan.Yup!terpulang la nak color macam mana pun inai tuh..hehe

Fainie | erk!! sungguh ngeri kan..
p/s: thanks fainie :D

 
Images by Freepik