Friday, 30 August 2013

Review : nikah day

Assalamualaikum..[-O<

Hahahahahah..:)):)):))ok fine! belum apa-apa lagi dah gelak kan..ciss! 
Bukan apa, aku rasa dah berbulan dah aku kahwin..tapi baru nak review tentang majlis aku..korang tak rasa kelakar ke..hehe..;))Maaf la ye..^:)^

Ok, back to the topic.
Masa aku nikah pagi dalam pukul 9.00 macam tuh la..then keadaan masa tuh, aku rasa macam kelam kabut je.. and kalau korang tanya apa perasaan aku masa tuh, aku rasa macam nothing..like orang tak ada perasaan je kan..Tapi, bila aku turun je  bawah..aku rasa macam, Ya Allah!seriously?? semua mata tertumpu arah aku.. rasa macam nak pecut lari keluar rumah pun ada time tuh..Malu weh malu!: hahaha..:))
Nasib baik time tuh tak terkeluar perangai-perangai pelik aku kan..hehe;))

So, tanpa perlu banyak cakap..aku kepilkan berberapa moment saat aku dinikahkan dengan suami aku Mohd Mustaqim:x.Semoga ikatan ini akan terus berkekalan sampai syurga>:D<..Aminn..[-O<

2 Februari 2013

        Sesi menguruskan dokumenB-)

       "Aku nikahkan dikau... ";;)


#SIGN!:)>-


;;)

 ehem ehem..:"/>

 #time sedih nih tau..sobs..sobs..:(

p/s: veil adalah tajaan dari Adria Cottage. Hasil dari kemenangan aku dalam G.A yang dianjurkan [rujuk sini]

>:D<


oppss..abaikan inai aku yang comot tuh ye..hehe..;))


with love...>:D<

Hand bouquet yang sweet ini pulak hasil kerja tangan dari cik Nelly kita yang comels.. Aku dapat sponsor hand bouquet ini pun melalui G.A yang dianjurkan Nelly [rujuk sini] and  [rujuk sini]

Alhamdulilah..majlis dapat dijalankan dengan lancar..
A million trillion thanks yang sama-sama menjayakan majlis aku..tak lupa juga pada penyumbang veil dan handbouquet yang sangatlah gojes.. thanks to all of you.You guys are ohsem!!

Semoga pernikahan kami diberkati oleh DIA..aminn..[-O<

p/s: sikit masa lagi, kita review pasal majlis sanding pulak ye..hehe (entah bila la tuh kan..)

7 comments:

Nelly said...

Next year da setahun anniversary kn.. x sangka cepat sgt masa berlalu..

Fana Aqim said...

haah..cepat sangat masa berlalu.. huhu
Anyway Nelly!thanks for the handbouquet and sorry for the late respond and review..hehe ..

cik hani said...

tahniah..cantek..

SFaezah said...

jom join my 1st GA!http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

Cinta hazanis said...

tahniah sis. memang cantik. suka tgk pasangan ni.:)

Aida & Riana said...

fana dearie,

just read ur entry..mintak izin nak share 2-3 pic veil blh? (",)

-adria cottage-

Fana Aqim said...

Hani : thanks dear :)

faezah : thanks invited! :)

hazanis : auww.. malu kite..hahah..thanks dear

adria cottage : boleh dear.. dipersilakan.. :) thanks alot to you..veil tuh cantik! :)

 
Images by Freepik