Wednesday, 12 August 2015

Yong Tau Foo Kg.Pandan

Assalamualaikum

Siapa yang terasa nak makan Yong Tau Foo?
Haa korang boleh try makan Yong Tau Foo Kg.Pandan ni..memang superb! Kesedapannya of course terletak pada kuahnya.Waktu operasinya memang flexible dibuka 10 pagi hingga 9 malam setiap hari kecuali hari Jumaat.Konsep kedai ini simple je layan diri so, korang amik sendiri,celup sendiri nanti pekerja kedai tuh akan guntingkan then letakkan kuah..




Jangan risau kalau korang nak makan benda lain pun ada juga dijual disini..contoh macam mee rebus, mee sup, nasi lemak dan lain-lain citarasa yang pelbagai.So, sesiapa yang nak terjah makan Yong Tau Foo boleh la ke Jalan Thaver (Jalan Kg.Pandan),Kampung Pandan,KL ataupun korang boleh je cari Restoran Kari Kepala Ikan Kg.Pandan, terus je ke depan then korang akan nampak kedai ini sebelah kanan.Korang boleh parking je di sepanjang tepi jalan..kalau lunch time memang lagi ramai orang.
Apa tunggu lagi.. Selamat menjamu selera la ye.. hiks!


7 comments:

Cik Puan Rann said...

macam sedap je yong tau foo ni....nak kena jjcm nanti ni.

Anonymous said...

tu dia...sejak dh do kejo weekend...jalan sajorrr..jeles i...hahahahaha..ok fineee...

Fana Aqim said...

cik puan rann : sedap! cubala nanti :)

Anoi : hahaha.. alah dekat je dgn ko.. boleh terjah :p

Blog Leo Pluto said...

Wah sedapnya Yong Tau Foo. Pasti sodap. Gitewww kak dewi. hihi. :D

Namrata Patel said...


Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
Examhelpline.in

iandmy Story said...

Birthday Return Gifts for Kids
Birthday Return Gifts for Kids india
Personalised Gifts For Kids
Send Birthday Gifts to India
Send to india Rakhi gifts

Namrata Patel said...

Amazing information and this is really wonderful site.
JEE Main Result 2017
NEET Admit card 2017
Allahabad University Results 2017
JIPMER MBBS Important Date 2017
UPSC NDA NA Admit Card 2017

 
Images by Freepik